Teamlid

Naam

Michael Boogerd

Sport

Wielrennen

Geboortedatum

28 mei 1972

Deelnames Olympische Spelen

2004

Grootste prestaties

2x Nederlands Kampioen, 12x de Tour de France, Amstel Gold Race

Michael "De Eeuwige Glimlach" Boogerd

Michael Boogerd is een voormalig beroepswielrenner. Hij was actief van 1994 tot en met 2007 en in die periode de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de Amstel Gold Race in 1999 en twee etappes in de Ronde van Frankrijk. Bovendien werd hij driemaal Nederlands kampioen. Boogerd kreeg in 1994 zijn eerste profcontract bij de wielerploeg WordPerfect. Een jaar later veranderde dit team van naam en sponsor in Novell. In deze eerste twee jaar als professional reed Boogerd bescheiden ereplaatsen bij elkaar. Dit veranderde in 1996 toen Boogerd ging rijden in de wielerploeg van Rabobank, de opvolger van Novell.

Michael Boogerd is via Team Topsport te boeken voor amusementsavonden, training of clinics, lezingen, gespreksleider, motivator of de ‘Olympische’ Kantinequiz etc.

Voor meer informatie of vragen wat de inzetmogelijkheden van onze Topsporters zijn, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om van elk evenement een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers!

Michael Boogerd boeken?

Heeft u interesse in Michael Boogerd als spreker op uw evenement?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Team Topsport 2024|Webdesign door Grèfix