Amusementsavond

Onder leiding van ESPN presentator Koert Westerman, Erik Dijkstra of Frank Evenblij vertellen bekende Topsporters en ex- Olympiërs over het leven als topsporter. De hoogtepunten, maar ook de valkuilen en de dieptepunten die vaak uitgebreid in de media aan bod komen.

Wat maakt dat je een Topsporter kan worden, wat onderscheidt jou van ieder ander? Waar liepen ze tegenaan? Hoe ga je om met tegenslag, teleurstelling en concurrentie? Wat zijn de misverstanden rondom grote toernooien en de Olympische Spelen en hoe is de sfeer onderling?

Ga met ons mee en neem een kijkje in het leven van een topsporter op weg naar grote wedstrijden en de Olympische Spelen. Ook gaan we uitgebreid in op het leven naast de sport. Hoe houd je je hoofd erbij als je negatief in de media bent geweest? Hoe is het om afgerekend te worden op roddels en niet op de onmenselijke prestaties die je dag na dag levert? Hoe is dit voor henzelf en de naaste familie? En voor hun partner?  Na afloop van de voorstelling weet men wat nu echt de waarheid is rondom het werkelijke leven van deze sporters.

Tijdens deze avond neemt Team Topsport je mee binnenin de gesloten wereld van de Topsport wereld. Een wereld die voor weinig Nederlanders bereikbaar is en waar winnen staat voor eeuwige roem en verliezen geen optie is.

Sporten en interactie staat centraal, daarom dat het publiek ook bij de voorstelling betrokken wordt door middel van een leuke Topsport Quiz.

Onze Topsporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen te boeken voor motivatie/powerlezingen, clinics, trainingen voor zowel teams als 1 op 1 of als gespreksleider. Wij denken graag mee om elk evenement tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Team Topsport 2024|Webdesign door Grèfix