Motivatie / Powerlezing

Topsporters weten als geen ander hoe je jezelf en anderen kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Die motivatie is niet alleen in de sport van levensbelang, maar zeker ook daarbuiten.

Als ondernemer wil je diezelfde passie die jij hebt voor jouw bedrijf overbrengen naar je werknemers. Hoe doe je dat? Op een positieve maar vooral opbouwende manier? In hoeverre kan je teamwork op het veld vertalen naar de werkvloer?

Ook begeleiders binnen de (jeugd)zorg of via gemeentes kunnen hulp van buitenaf gebruiken om hun jongeren te motiveren op het rechte pad te blijven, om door te zetten op moeilijke momenten en niet te bezwijken onder groepsdruk. Juist de sporters die zelf ook van ‘de straat’ komen en die dezelfde taal spreken, dezelfde achtergrond hebben zorgen voor een onuitwisbare indruk.

Een geruim aantal jaren werken wij ook samen met de Dienst Justitiële Inrichtingen waarbij wij gedetineerden die beginnen aan hun resocialisatieproces inspireren en te motiveren aan een nieuw leven te beginnen buiten de muren van de gevangenis. De ervaringsverhalen die de sporters geven zorgen voor herkenning en erkenning over het harde leven op straat en hoe je hier een weg in kunt vinden. Een weg dat niet altijd over rozen gaat, maar wel de weg wat zorgt voor een beter leven.

Onze sporters zijn tot op het bot gemotiveerd om hun levenslessen over te brengen naar jullie bedrijf, club of instelling. Deze motivatielezingen zijn te boeken via Team Topsport / FC de Rebellen waarbij je aan kunt geven welke voetballer/sporter de voorkeur heeft.

Onze Topsporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen te boeken voor motivatie/powerlezingen, clinics, trainingen voor zowel teams als 1 op 1 of als gespreksleider. Wij denken graag mee om elk evenement tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Team Topsport 2024|Webdesign door Grèfix