Question & Answer

Overgewaaid uit Engeland en nu geland bij Team Topsport. Een avond bij jouw bedrijf, club of vereniging waarbij je een sporter naar keuze het hemd van het lijf mag vragen.

Wij komen langs met de Topsporter waar jullie het meest benieuwd naar zijn en een gespreksleider naar keuze om de avond én het vraaggesprek in goede banen te leiden.

Er zullen vooraf enkele vragen vaststaan maar verder loopt de avond op vragen vanuit de zaal die misschien zelfs uitmondden in nog nooit eerder vertelde verhalen of discussies met het publiek. Juist de interactie met het publiek, de gespreksleider en de aanwezige ex- Topsporter zorgt voor een memorabele avond. Na afloop blijven we nog een drankje drinken om met de aanwezigen op de foto te gaan, boeken te signeren of nog even verder te discussiëren.

Graag horen wij welke sporter jullie graag aan zien schuiven, is dit Yuri van Gelder, met Koert Westerman als gespreksleider? Of willen jullie liever Nicky Terpstra aan tafel met Evenblij & Dijkstra, of Gert Jakobs? Of zou je Maartje Paumen of Marit Bouwmeester willen vragen naar het leven als vrouwelijke Topsportster?

Onze Topsporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen te boeken voor motivatie/powerlezingen, clinics, trainingen voor zowel teams als 1 op 1 of als gespreksleider. Wij denken graag mee om elk evenement tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Team Topsport 2024|Webdesign door Grèfix