Maatschappelijk

Maatschappelijke Partners Team Topsport

Footbal Makes It Happen

Stichting Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen onder andere helpen zij door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden.
Dit doen zij o.a. door via Facebook een voetbalshirtveiling te organiseren “Bieden op gedragen voetbalshirts” www.facebook.com/voetbalshirtsveiling waarvan het opgehaalde geld volledig ten goede komt aan de stichting, het organiseren van Meet & Greet met voetballers, verkoop van merchandise via de webshop en donaties.
FC de Rebellen/Team Topsport en Football Makes it Happen werken intensief samen om te zorgen dat clubs en bedrijven op de hoogte zijn van het goede werk dat zij doen en om de naamsbekendheid van Football Makes it Happen te vergroten. Samen staan we sterk!

Wilt u meer informatie over Football Makes It Happen?
Bezoek gerust de website www.footballmakesithappen.nl

 

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor familie die droomt van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. In oktober 2000 is Villa Pardoes van start gegaan. Inmiddels hebben ze veel ervaring met het organiseren van onvergetelijk vakanties. Ze weten wat ernstig zieke kinderen en hun familie daarvoor nodig hebben en bieden alle noodzakelijke faciliteiten. Samen staan ze voor een zorgeloze week vakantie. Ieder jaar werken wij mee aan de Villa Pardoes-dag waarbij wij een toernooi/wedstrijd voetballen of onze Team Topsport leden op andere manieren inzetten om de aandacht op Villa Pardoes te vestigen, maar vooral om donateurs te werven en geld op te halen voor dit magische vakantiehuis.

Wilt u meer informatie over Villa pardoes?
Bezoek gerust de website www.villapardoes.nl

Ook voor andere goede doelen zetten wij ons regelmatig in. Jaarlijks zijn er evenementen waarbij Team Topsport aantreedt. Mocht je meer informatie willen hebben of heb je vragen over jouw eigen maatschappelijk project? Vul dan onderstaand formulier vrijblijvend in voor meer informatie. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op!
* Let op; alle velden zijn verplicht om in te vullen.

[contact-form-7 id=”203″ title=”Contactformulier 1″]

Onze Topsporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen te boeken voor motivatie/powerlezingen, clinics, trainingen voor zowel teams als 1 op 1 of als gespreksleider. Wij denken graag mee om elk evenement tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Team Topsport 2024|Webdesign door Grèfix