Team Topsport

Team Topsport bestaat uit een aantal vooraanstaande sporters, welke te boeken zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen.

Onder leiding van gespreksleider Koert Westerman, Erik Dijkstra of Frank Evenblij vertellen o.a. Nicky Terpstra, Rintje Ritsma, Yuri van Gelder, Marit Bouwmeester, Deborah Gravenstijn, Gert Jakobs, Leontien Zijlaard van Moorsel, Floris Jan Bovelander en Maartje Paumen over het leven van een Olympiër. De weg naar een Spelen is er een met vele hoogte- en dieptepunten. Wat maakt het dat je een Topsporter en Olympiër kan worden en wat onderscheidt jou van een ieder ander? Hoe ga je om met een tegenslag, teleurstelling en concurrentie?

Kom een kijkje nemen in het leven van een topsporter op weg naar grote toernooien en de Olympische Spelen. Na afloop van de show weet je nu echt wat de waarheid is rondom de controverse van deze sporters. Intrigerende verhalen en interactie staan centraal en daarom wordt het publiek bij de voorstelling betrokken. Je krijgt een kijkje in de keuken van de gesloten wereld van onze topsporters op weg naar eeuwige roem!

Onze Topsporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen te boeken voor motivatie/powerlezingen, clinics, trainingen voor zowel teams als 1 op 1 of als gespreksleider. Wij denken graag mee om elk evenement tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Team Topsport 2024|Webdesign door Grèfix