Topsporter met Gespreksleider

Voor clubs en bedrijven die in een kleinschalige setting met bijvoorbeeld zakenrelaties of genodigden willen luisteren naar de verhalen van Topsporters en Olympiërs, is het mogelijk om een één op één gesprek te boeken.

Hierbij komen we mét gespreksleider Koert Westerman en de Topsporter naar wens, bijvoorbeeld Yuri van Gelder, Marit Bouwmeester of Nicky Terpstra, maar zonder technicus en showelementen als beeld en geluid tijdens het gesprek. Hierdoor creëren wij een intieme, huiselijke sfeer waardoor de bezoekers van dit evenement zich als een VIP wanen, aangezien zij eerste rang zitten. Tijdens het vraaggesprek is het ook mogelijk vanuit het publiek vragen te stellen.

Onze Topsporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen te boeken voor motivatie/powerlezingen, clinics, trainingen voor zowel teams als 1 op 1 of als gespreksleider. Wij denken graag mee om elk evenement tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Team Topsport 2024|Webdesign door Grèfix